Monday, October 17, 2016

SIDE INCOME PALING MUDAH UNTUK PELAJAR IPTA DAN IPTS SUPAYA DAH TAK PERLU MINTA DUIT PADA MAK AYAH SETIAP BULAN

Hi korang!

Perasan tak sejak dunia internet makin rancak, peluang nak buat side income sangat berlambak lambak. Paling terkesan adalah syarikat pengeposan barang. Makin banyak barang yang mereka kena hantar pada pelanggan.


Paling suram, a few years ago.. zaman hantar kad raya makin merudum, aktiviti pengeposan pun agak suram. Bila bisnes internet makin berkembang, barulah segala proses pembelian dan penghantaran jadi makin mudah dan cepat.
Jadi, bila bisnes internet menjadi makin berkembang, bayangkan hanya di hujung jari sahaja, korang dapat shopping dan jual barang dengan cepat dan mudah. Best kan?


Lagipun, bisnes internet ni merupakan salah satu bisnes yang mudah untuk menjana pendapatan atau side income. Korang tak perlukan masa yang banyak untuk berjual beli. Jimat tenaga dan minyak kereta. Ohh, paling syok bila korang tak perlukan staff dan kedai fizikal untuk promote dan jual produk yang korang jual.

Mudah kan bisnes internet ni?

Memangdangkan bisnes internet ni sangat mudah, sesuai sangat untuk student  atau pelajar IPTA dan IPTS untuk buat side income.


Masa zaman Kak Syira study dulu, tak pernah terfikir nak buat side income. Mungkin masa tu, ekonomi tak gawat sangat dan kak Syira pun masih belum berminat nak buat bisnes. Internet masa tu pun takla serancak sekarang.

Bila ekonomi sekarang ada ups and down, loan pun tak mencukupi nak menanggung kos sara hidup pelajar universiti atau kolej. Bila tak cukup duit setiap bulan, rasa menggigil satu badan dan stress mana nak cekau duit kan? 

Kalau asyik minta duit pada mak ayah, kesian pula pada adik adik yang sedang membesar. Atau kalau korang jenis memang tak suka menyusahkan mak ayah, terpaksalah berjimat cermat tahap dewa supaya dapat makan 3 kali sehari.

Sebab itulah Kak Syira nak suggest supaya korang yang masih tercari cri bisnes tanpa modal besar, kak Syira boleh saja untuk tolong. Takde pengalaman pun takpe, itu boleh diajar dan belajar. Yang penting ada kesungguhan dan rajin untuk belajar.


syiraishak.blogspot.my


Jom sertai kami sekarang!
PbSO(Purebysafiyyahosman) menawarkan rangkaian produk organik dan natural dari hujung rambut ke hujung kaki di samping anda mampu untuk menjana income sampingan atau side income bersama kami.
Bersama-sama kami:-
  • Bimbingan coaching diberikan sepenuhnya, Jadi jangan risau sekiranya korang memang zero tentang bisnes dan juga bisnes online.
  • Tiada meeting sampai larut malam, buat santai santai melalui social media je…
  • Tidak mengamalkan penyimpanan stok yang perlukan modal beratus ratus atau beribu-ribu.
  • Korang  hanya perlu BERMODALKAN MINAT DAN KEINGINAN. Bimbingan 100% SECARA ONLINE.
  • Sangat sesuai bagi mereka yang  ingin pendapatan sampingan tanpa perlu korbankan masa dengan keluarga atau kuliah!
  • Unlimited income,korang buat, korang dapat!
  • Bisnes bumiputra Islam
  • Jaminan produk semuanya 100% buatan tangan, semulajadi dan bebas dari bahan kimia,pewarna tiruan,pewangi tiruan,sulfat,paraben dan bahan pengawet kimia. Boleh bawa solat!
***************************************************

 
Tiada apa yang boleh merubah korang  jika TIDAK BERMULA.
JADI MULAKAN SEKARANG!
Hubungi Projek Calla Donita sekarang untuk mendapatkan maklumat lanjut secara PERCUMA.
KLIK NI CEPAT CEPAT http://bit.ly/2dRgc6R
KLIK NI CEPAT CEPAT http://bit.ly/2dRgc6R
KLIK NI CEPAT CEPAT http://bit.ly/2dRgc6R

----------------------------------------------------------------
Atau nak cepat?

----------------------------------------------------------------
Nak kenali PbySo? KLIK
Nak kenali PbySo? KLIK 
Nak kenali PbySo? KLIK  
Nak kenali PbySo? KLIK 
 
----------------------------------------------------------------
Ragu ragu dengan keberkesanan PbySO? KLIK NI http://bit.ly/2cEy7er
Ragu ragu dengan keberkesanan PbySO? KLIK NI http://bit.ly/2cEy7er
Ragu ragu dengan keberkesanan PbySO? KLIK NI http://bit.ly/2cEy7er
Ragu ragu dengan keberkesanan PbySO? KLIK NI http://bit.ly/2cEy7er
Ragu ragu dengan keberkesanan PbySO? KLIK NI http://bit.ly/2cEy7er  
 
----------------------------------------------------------------
Nak tengok lagi? KLIK http://bit.ly/2dsH5ug
Nak tengok lagi? KLIK http://bit.ly/2dsH5ug

Nak tengok lagi? KLIK http://bit.ly/2dsH5ug
Nak tengok lagi? KLIK http://bit.ly/2dsH5ug
Nak tengok lagi? KLIK http://bit.ly/2dsH5ug

----------------------------------------------------------------
 
   
syiraishak.blogspot.my
Copyright © 2015 Natural Tea by Syira Ishak
| Distributed By Gooyaabi Templates